Rekruteringsjakt 2021 - AVLYST

AVLYST PGA LITE PÅMELDTE

I år ønsker vi flere damer med på rekruteringsjakta. Vi oppfordrer alle til å sette av dagen og bli med på jakt. Alle som ønsker å bli med må gi beskjed til styret i SVFL innen 01.09.2020.

Det vil bli et fellesmøte i Nordvang Grendahus fredags 10 sept kl 19.00 hvor det blir en gjennomgang av Arnfinn Fugelvåg om jakt etiq og lovverk. Hver enkelt rekrutteringsjeger vil få tildelt jeger og sted på møtet på fredagen.

Det vil komme en fotograf og journalist fra blader «Jeger» og vil skrive en liten artikkel om dette vedrørende vårt opplegg med rekrutteringsjakt. Skulle det være noen som ikke ønsker å bli fotografert eller intervjuet så må dette gis tilbakemelding til styret slik at vi får tatt de tiltak som ønskes.

Vi kommer til å jakte flere steder på Stabblandet. 

Hvor mange rekruttering jegere skal inviteres? Det er satt av maks 8 stk. Hvis det blir flere en dette som melder seg på vil damer bli prioritert. 

Det som er tiltenkt med denne jaktdagen er posteringsjakt fra morgenen av, så en liten matpause før vi drar ut på jakt på dagen, så avsluttes dette med kveldsjakt om dette er ønskelig. Planer vedrørende dagjakta vil det bli gitt mere informert om på møtet om fra Styret på fredagen.

Ved evnt fall vil flåing bli foretatt i fellesskap. Partering vil bli foretatt noen dager senere og rekrutteringsjegere bli invitert.

Hver enket enkelt må ta med seg det som trengs ved hjortejakt som håndkikkert og hodelykt. Styret SVFL sørger for engangshansker og strips.

De som ønsker å bli med som førstegangsjegere må gi tilbakemelding fort til:

Solve Skar:  solveskar@hotmail.com, tlf 97467972

Arnfinn Fugelvåg arnfinn.fuglevaag@neasonline.no 95417493